Deluj po svoji volji in to naj ti bo ves Zakon. - AL I:40

sobota, 12. marec 2011

Materi Zemlji




Po včerajšnjem potresu na Japonskem, se je os zemlje premaknila za 10 cm. Tako, da smo zdaj za toliko bližje Ekvatorju. Japonski otok Honšu, pa je premaknilo za 2,4 m bolj proti vzhodu. 
O Mati Zemlja, upam da boš sedaj naprej mirno spala in da te ne bodo več vznemirjali, da se moraš potem prebujat in nas opominjat, da te naj ne motimo v tvojem spanju z nespametnimi potezami, katera so v neskladju z Tvojo Naravo. Vem, da pri tebi ne velja tisti stavek "oprosti jim, saj ne vedo kaj delajo", ker ti nisi Pravična, ti si Točna. In ko je vse tako Točno kot mora bit, je to potem Pravično.
In ker si se tam daleč na vzhodu, kjer Sonce vzhaja, obrnila v spanju in pri tem "prižgala" jederski reaktor, katerega radioaktivni delci bodo danes, jutri prišli z vetrovi tudi v naše kraje. Bom to vzel kot tvoje "darilo", ker z vsakim dejanjem nas ti učiš, preko tiste modrosti, da je vsaki strup v majhnih dozah zdravilo :) Ja in dobro te čujem, ko mi govoriš, ne, ne bom podlegal medijski paniki tistih, katerih je tako strah, da bi radi naredili, da bi tudi druge bilo. Meni si bila z svojim dejanjem dovolj jasna. Ne rabim njihove bebaste komentarje ;)


Litanija iz Gnostične Maše, LiberXV:
Zemlja


DIAKON: Mati plodnosti na katere prsih valovi voda, katere lica boža zrak in v katere srcu je sončni ogenj. Maternica življenja, obnavljajoča se milina letnih časov. Odgovori  naklonjeno  molitvi  in  delu  in pastorjem in poljedelcem bodi milostiva.

LJUDJE: Naj se zgodi tako.

Ni komentarjev:

Objavite komentar