Deluj po svoji volji in to naj ti bo ves Zakon. - AL I:40

torek, 10. maj 2011

3 dekanat Bika od 11.5. do 21.5., vlada 7 diskov - NAPAKA

Sonce je v Biku in Luna v Levu 


SEDMICA DISKOV - NAPAKA


Element - Zemlja

Pozicija na Drevesu življenja:Netzah -7.sefirot
Astrološke značilnosti: Saturn v Biku

Število Sedem, Netzah, po navadi učinkuje oslabljujoče, kar še poslabša vpliv Saturna v Biku. Diski so urejeni v obliki geomantične figure Rubeus, ki je najgrša in najzloslutnejša med Šestnajsterico. (Glej Petko Kup!) Vzdušje karte je vzdušje Ovenelosti. Na ozadju, ki prikazuje vegetacijo in kultivacijo, je vse uničeno. Pojavijo se štiri barve sfere Netzah, a jih umažeta jezna indigo in rdečkasto oranžna. Diski sami so svinčeni, zavoljo Saturna, ter nakazujejo denarno zgubo.



 POMEN:
(+): Dozorevanje skozi težave. Žrtvovanje za zagotovitev srečnejše prihodnosti. Potrpljenje. Karta predstavlja občutke umetnika ob dokončanem delu, ki je narejeno po navodilih nekoga drugega.To je karta čistega in enostavnega objekta-brez kakeršnekoli osebne vrednosti, ki pa poseduje skoraj popolne kvalitete.V dobrem aspektu je popolna karta z nebistvenim rezultatom. V slabem aspektu, sugerira občutek padca.Lahko pomeni denar dobljen z obračanjem ali potovanjem. Sprememba v služenju denarja.
 (-): Denar zaslužen na nepošten način. Izgube. Lenoba. Prevara. Beda. Napačna vlaganja in neizplačljivi projekti.Veliko potrplenja, neizpolnjene obljube. Izguba sreče, ki je izgledala verjetna. Prevarana in porušena upanja. Suženjstvo.Včasih mali dobitek brez prave vrednosti in koristi, čeprav je vse izgledalo boljše.
ASTRO-Saturn/Bik: Konstruktivna strogost in trdovratnost, potrpežljivost. Oseba sledi svojemu cilju za vsako ceno. Možno skopuštvo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar