Deluj po svoji volji in to naj ti bo ves Zakon. - AL I:40

četrtek, 2. junij 2011

Preprost recept ;)

Moški in ženske bodite sami svoj zdravitelj, dermatolog, kozmetik, in kot je napisano v spodnjem članku glede ustnic, tudi plastični kirurg ;). S tem preprostim receptom privarčuješ, ozdraviš in še lepšo polt dobiš. Združite prijetno s koristnim. Ne dolgovlačite, ne iščite izgovorov (tudi glavobolj pozdravi ;)), preberite takoj in potem "brez obotavljanja" Naprej, Navznoter in Navzgor.
Akcija poteka pod geslom: "Za svoj nebeški sijaj, "mačka" moja, pridi prec še mal nazaj."
Dobro, dobro, Darko, nehaj zdaj "mutit" (raje se zamisli, ker si članek dobil po mailu od ženske), da vidimo kaj pravi članek:
 Seks povzroči, da nam koža nebeško sije, izboljšuje namreč cirkulacijo krvi in tako omogoča boljšo oskrbo kože s kisikom, ki je tako svetlejša in čistejša. Prav tako pomaga odstranjevati toksine in lahko dejansko naredi vaše ustnice polnejše. Ravno tako kot rekreacija tudi seks zmanjšuje nivo hormonov in jih hkrati uravnava. Rezultat? Veliko čistejša koža in bolj zdravi ter sijoči lasje. Seks prav tako blagodejno vpliva na suho kožo, saj z izboljšanjem krvnega pretoka kri le-ta veliko bolj učinkovito kroži po telesu, kar zagotavlja koži potrebna hranila in vlago, da ostane zdrava. In ne nazadnje, seks nas tudi pomlaja. Med seksom se namreč izboljša proizvajanje kolagena, ki skupaj z mehkim keratinom vpliva na čvrstost in elastičnost kože ter upočasni pojavljanje starostnih peg in povešanje kože.                                                                                  

Ni komentarjev:

Objavite komentar