Deluj po svoji volji in to naj ti bo ves Zakon. - AL I:40

petek, 25. november 2011

Bogovi=Sile Narave



Bogovi so zgolj imena za same sile Narave.
in
Pravi Bog je človek. V človeku so skrite vse stvari.
 (iz Liber 4 vel ABA)





9 komentarjev:

  1. Deluj po svoji volji in to naj ti bo ves Zakon. - AL I:40......Masoni, iluminati itd, ki so si to simboliko vzeli za svojo, tale izrek dojemajo dokaj po svoje, milo rečeno !?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
    2. Ne vem točno na katere masone, iluminate ... misliš. Če je to, na kar misliš iz "rumenih medijev" po moje tako in tako ni za resno razpravo. Vsak posameznik kateri se zavzema da deluje po svoji resnični volji (ne po svojih nizkotnih željah,pohlepu,intrigah ...), torej po njegove višjem sebstvu (po Jungu) deluje v skladu s samim seboj. Če si nekdo vzame ta "izrek" in si ga tolmači/izkorišča zaradi svojih slabosti itd., potem deluje proti sebi ne glede na to na kakšni funkcije je. Ogenj nam daje toploto, svetlobo,... in če nismo previdni nam lahko tudi vse uniči. Tako da sam ogenj ni slab, njegova uporaba katera je odvisna od nas je lahko slaba.

      Izbriši
  2. Hvala za odgovor Darko. Mislim na vse te, ki to simboliko uporabljajo za manipulacije s to civilizacijo....svoje pobesnele potrebe po moči, vplivu, nadzoru, po igranju Boga skrivajo za temi simboli.......temu nebi rekel "rumeni tisk", kjer opažam vse te potrditve, da se uporablja mnoge od teh simbolov za prej opisane težnje, za razne obrede, kjer se več kot očitno dogajajo milo rečenozelo čudne reči!...pa dobivam te info od vseh mogočih strani....vsi ne morejo bit"rumeni", po moje !? Zadnjič sem gledal en video-izpoved dveh otrok iz Londona...brat in sestra, 8 in 9 let stara, ki sta otroka enga vodje satanističnega kulta.......Žena sicer rusinja pa ni v tej godlji in ko je izvedela od otrok, kaj se dogaja tam v njihovi šoli po pouku, je vse skup prijavila....in kjer so vpleteni tako učitli, kot polcaji, pa socialna itd...in ko hkrati opazuješ izpoved dveh takih mladih ljudi, kjer bi presneto težko to kar zaigrala....te sprelelti !!!...In tud tam je seveda uporabljeno polno simbolike !? ...Tko da sem pošteno povedano, precej zmeden glede tega...To, kar pišeš tule, je zelo privlačno in zanimivo....a ko pol to vzporejam z meni znano prakso tega ponorelega sveta, se stvari tepejo med sabo !? :-) zato seveda ostajam previden pri vsem, kar tozadevno vidim in slišim in seveda jemljem za možno da gre za natege iz kalterekoli strani........zato si bom s časom, kolkor mi bo cajt in volja dopuščala mal več ogledal, kar si tako detaljno predstavil v tem blogu in opazoval, kaj ob tem čutim . Vesel pa bom seveda še kakaga tvojega mnenja :-) Lepo bodi. :-)
    Dušan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aha, super da si napisal primer. Tudi sam čitam razne stvari katere se dogajajo pod "okriljem satanizma", tega je bilo in bo. V teh zgodbah, slikah, filmih se prikazujejo razno razni simboli in se povezujejo s kaj vem vsem :).Simboli niso last nobenega, so dejansko "živi" na svojem nivoju (in seveda zelo močni). Pomembno je poznati njihov pomen in pravilno uporabo, kar pa je zlorabljeno in od tukaj pride ta dvom o simbolih, ceremonijalni magiki,.. Recimo 5 kraka rdeča zvezda na kapah partizanov jo sprožila pravo gonjo proti samemu simbolu in ga je poskušalo razvrednotit zaradi nepoznavanja. Tako je recimo pentagram še zdaj neko znamenje satanistov, nekih norih tipov kateri se vlačijo po pokopališčih in blodijo ter nazadnje pridejo še v časopis. Torej, samo stran od pentagrama bi bilo sporočilo iz medijev. Potem ne pomaga več psihi bralca da se mu pove, da je pentagram človek, da ga je že Da vinci razdelal in da če ga bo študiral bo spoznal še bolj svojo bit in tako dalje. Strah je premočen in na to karto igrajo. Svastika je še en takšen primer, in če bi si jo slučajno kdo obesil na hišo bi mu rekli da je, recimo nacist, čeprav je izbral tisti prastari simbol kateri pomeni mnogo več kot samo spomin na hitlerja. Teh primerov je veliko. Svet je prava norišnica. Za na konec še to, da me veseli, da si previden (bom rekel radoveden), ker večino odbije takšna tema že na začetku tako da sploh ne morejo priti do tega da bi bili previdni ;)

      Izbriši
  3. PS ..Uni dokument sem odstranil,. ker sem se lotil popravit nekaj pisnih napak in dodat nekaj v tekstu, pa ga nisem mogel popravit ! vsaj ukaza za možnost urejanja ne najdem ? :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ha, ha...Upam, da se zarad firbca ne opečem !? :-) .....:sej sem prej precej o tem bral, ampak tako globoko doslej še nisem začutil tega....kako pa ti na to gledaš ? ....lepo bodi in vse dobro želim :-) ....:Aja .....če se ukvarjaš s tako simboliko, pa tudi, če je ozadje naravnost nasprotno temu, kar naša "priučena " percepcija dojema, se seveda soočaš z nemajhno možnostjo, da naletiš na zagrete nasprotnike take simbolike, ali pa na te, ki jih namerno promovirajo, kot satanistične, da bi ljudi odvrnili od uporabe in spoznavanja njenih potencialov ?........uporabljaš tud kako simboliko, s katero se braniš morebitnih nasilnih verbalnih in fizičnih napadov?.......pa še...ker je to Stvarstvo enostavno temeleječe na "ravnotežju", se za vsako akcijo ustvari reakcija - karma ......Kako ta princip deluje na te, ki to simboliko izrabljajo za negativna, škodljiva delovanja, kot je satanizem, črne magija, uroki in kaj vem kaj vse še škodljivega !? Kot zunanji opazovalec človek dobi občutek, kot bi bli skorajda nedotakljivi !? ....Se prenaša v naslednje inkarnacije?.....imajo kako znanje, kako to "uravnoteženje - posledice" svojih dejanj prenesti na pleča drugih ??......in če je tako...si s tem ne naredijo še večjega neskladja, oz. škodo ??

    OdgovoriIzbriši