Deluj po svoji volji in to naj ti bo ves Zakon. - AL I:40

sobota, 28. april 2012


O Čakrah:
Aleister Crowley

(To pismo je iz prepisa iz Yorkove knjige z rokopisi, 20; in čeprav brez datuma obstaja na pismu zabeleženo »kopirano do konca avgusta 1916«. Če se nekdo vprašuje, kako so čakre originalno odkrite in zakaj v različnih sistemih joge obstaja različno število glavnih in pod čaker je to pisno poučno. Pismo  prav tako kaže ne eno važno vrsto opazovanja, katero se nanaša na seksoalno jogo. Naslov je dodan za potrebe tega objavljanja. - HB)


Moj dragi Kee(?fra),


Zelo sem zainteresiran glede tvojih opažanj, v raziskovanju treh spodnjih čaker.

Izgleda, da poseben sklop nadijev hrani muladara lotos, kakor, da bi imel tri korenine. Izvor teh treh korenin je v tri cente, katere si omenil.

Ampak to niso lotusi istega reda kot je svetih Sedem, ker niso zaščiteni s hrbtenico in ne podlegajo temu simbolizmu.

Njihov odnos s Sedmimi bi bil kot odnos nevretenčarja proti vretenčarju v živalskem svetu ali pa gobi nasproti cvetovom v rastlinskem svetu.
Analni lotus ima 8 listov, temno karminske rdeče barve, in se razcveti v alevo rdečo ko je nadražen in v centru je rembrantsko zlato temne barve. Ta lotos vsebuje določeno skrivnost apana-vaju.


Lotos prostate je podoben peridotu, je ekstremno prozoren in bister. Njegov center je bel kot dijamant. Listi so mnogo številni. Mislim, da jih je 32.

Tretji lotos je v glavici penisa, blizu osnove in spodnje površine, oziroma tam kjer se začne stikati koža in glavica. On je razkošno vijolične barve z sijočo barvo jorgovana, katera se meša z ultra-vijolično. Center je zlat kot sonce in iz njega se v valovih izlivajo izmenično bleski škrlatne in čiste modre. Znotraj tega zlatega centra je temna točka infra rdečih sevanj. Zahvaljujoč njeni moči je tudi dobro uravnovešena koncentracija na to točko izjemno težka. )Ta odstavek dobro izraža dejstvo.). Nimam dovolj časa, da to zapišem kakor je potrebno.
Mislim, da ne obstaja nevarnost v oživljanju ta tri lotusa, če je nekdo predhodno aktiviral višje centre in posebno, če je bila Kundalini trenirana, da se dnevno kopa v Svadistani. Neprimerno bi bilo da se začne delat z njimi, čeprav v  esnici, kakor sem ti že rekel, da je boljše ne začet z ničemer, kar je izpod Anahate, čeprav je težje da se Kundalini aktivira na tak način.



Bratsko tvoj,
Perdurabo

Ni komentarjev:

Objavite komentar