Deluj po svoji volji in to naj ti bo ves Zakon. - AL I:40

ponedeljek, 11. april 2011

3 dekanat Ovna od 10.4. do 20.4., vlada 4 Palic - Spolnitev

Štirica Palic - SPOLNITEV

Element - Ogenj

Pozicija na Drevesu življenja: Hesed - 4. sefirot
Astrološke karakteristike: Venera v Ovnu
Ta karta se nanaša na Hesed v garnituri Ognja. Ker je pod Breznom, predstavlja Gospodarja vse manifestirane aktivne Moči. Izvirna Volja Dvojke se je prenesla preko Trojke in se zdaj razvila v trden sistem: Red, Zakon, Vladavina. Vlada ji Venera v Ovnu, kar pomeni, da našega dela ne moremo realizirati brez uvidevnosti in takta.
Palice imajo glavo Ovna, ki je še posebej posvečen Hesedu, Očetu-Bogu Amon-Raju, kakor tudi Ariesu; na drugem koncu palic pa so Venerini Golobi.
Konci palic se v simbolu dotikajo kroga, kar naznačuje spolnitev in omejitev izvornega dela. Znotraj kroga se plameni (štirje dvojni, zavoljo ravnovesja) poigravajo in ne nameravajo prerasti delokroga izvirne Volje. Toda ta omejitev v sebi vsebuje seme nereda.


POMEN:
(+) V položaju, v kakršnem se nahajate, sta potrebni taktika in diplomacija. Bodite uporni, vendar do prave mere. V nobenem primeru ne smete z glavo skozi zid. Dokončanje stvari, ki je zahtevala precejšen trud. Čast; dobitek; veselje; kompromis; vrnitev domov; vzpostavitev miru med sprtima stranema. Obisk; sporočilo. Blizu Velike Arkane Smrt – XIII - dediščina; ob Dvorni karti: priložnost, da se vzpostavi željeni odnos. Na vidiku je daljša veza in zakon, kot finale. Sreča in zadovoljstvo.

 (-) Neiskrenost, netaktnost, nezanesljivost, impulzivnost, nezaupanje zaradi prevelike naglice. Kriza, ideali se bodo porušili. Karta lahko ponazarja na delo neke osebe,  ki ne bo dovolj cenjeno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar